ELO online – alternatíva, ami felválthatja a hagyományos nyelvtanulást (x)

Külső forrás -
A mai rohamosan fejlődő világban egyre elterjedtebbé vált az online nyelvtanulás, amellyel ki lehet váltani az órákra járást, illetve a tanfolyamokat. A számítógépek, okostelefonok és tabletek már a tanulásban is hasznos társak lehetnek, hiszen a segítségükkel mindent elérhetünk bárhol is legyünk. Milyen előnyei, esetleg hátrányai vannak annak, hogy önállóan, online sajátítjuk el a kívánt ismereteket, ahelyett, hogy a hagyományos módon tanulnánk meg egy nyelvet?

Az információs technológiák fejlődésével és terjedésével egy ütemben megnőtt az igény az online tanulási módszerek iránt is, amik bár a hagyományos, tantermi oktatás ellenfelévé válthatnak, kiváltani egy ideig még biztosan nem fogják azt. Az online tanulás azonban kiváló lehetőség azoknak, akiknek különböző okok miatt nincsen ideje iskolába járni, de mégis szeretnék fejleszteni tudásukat.

A nemrégiben induló eloonline.hu oldal által kínált interaktív nyelvtanuló alkalmazás, az ELO online is azt a célt szolgálja, hogy kötetlenül, online módon legyen elsajátítható a gyakorlatias nyelvtudás.

Milyen előnyei vannak az online nyelvtanulásnak és az ELO online-nak?

1. Kényelmes

Az online nyelvtanulás kapcsán mindenkinek az a szó juthat eszébe először, hogy kényelmes. Tanulhatsz otthonról, útközben vagy egy kávézóban is, ráadásul időhöz sem vagy kötve. A tanulók bárhonnan és bármikor elérik a tananyagaikat, mindössze csak internetkapcsolatra van szükségük. Ezáltal felszabadul az az idő, amit eddig iskolába vagy magántanárhoz járással töltöttél, mindemellett magadnak osztod be a tanulásra szánt idődet is.

2. Megfizethető

Az ELO online másik előnye, hogy az ára igen kedvező, ezért nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, ha tanulni szeretnél. Két lecke kevesebbe kerül, mint egy óra a magántanárnál vagy egy tanfolyamon.

3. Bárki számára elérhető

Az ELO online-hoz nincs szükség semmilyen előképzettségre vagy papírra, bárki elkezdheti, motivációtól és tapasztalattól függetlenül. Az interaktív tananyagainkat ráadásul már kezdő szinttől lehet tanulni, így nem kell az adott nyelvből sem előtudással rendelkezni.

4. Támogatja a személyi fejlődést

Az önálló tanulással olyan készségeket lehet fejleszteni, amelyeket később az életben és a karrierben is lehet kamatoztatni. Az online módszerekkel, így az ELO online-nal is, hatékonyabban tudod beosztani az idődet és a megtanulásra váró információ mennyiségét. Az önálló tanulás során szerzett készségeket később a magánéletben, a munkában, illetve a tanulási és képzési folyamatokban is egyaránt fel lehet használni. Az online tanulás mindemellett fejleszti a motivációt és a magabiztosságot is.

Természetesen mindig lesznek olyanok, akik továbbra is a hagyományos, iskolai tanulást részesítik előnyben. Az online tanuláshoz rengeteg motivációra és elszántságra van szükség, és meg kell szokni a visszacsatolás hiányát is, amit egyébként a tanároktól kaphatnál meg. A nyelvtanulásban pedig nem elhanyagolható szempont a beszéd gyakorlása, ami nem oldható meg teljes mértékben önállóan. Az ELO online azonban törekszik arra, hogy ezt a hiányt kiküszöbölje játékos, szituációs feladataival.

Tehát, mi is az az ELO online?

Az ELO online egy interaktív nyelvtanuló alkalmazás, amellyel hatékonyan és könnyedén sajátítható el az angol, német, francia, olasz és spanyol nyelv, akár különböző szinteken is. Az online tananyag gyakorló feladatokkal, látványos illusztrációkkal és hasznos hanganyagokkal teszi szórakoztatóvá és kötetlenné a nyelvtanulást, mindehhez pedig csak egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre, okostelefonra vagy tabletre van szükség. A nyelvtudás a mai világban elengedhetetlen része lett az életnek, így hiszünk abban, hogy a nyelveket a gyakorlatban és kötetlenül lehet a leghatékonyabban elsajátítani.

Hogyan ismerhetem meg?

Az ELO online-t ingyenesen ki is lehet próbálni online próbaleckéink segítségével. Először ki kell választani a nyelvet, megadni az adatokat, majd a gombra kattintva egy e-mailt küldünk, amelyben a linken keresztül nem csak a kiválasztott nyelv, de a többi tananyag próbaverziója is elérhető lesz. Ezzel megismerheted módszerünket és kipróbálhatod a feladatokat. Az ingyenes online próbaleckék IDE KATTINTVA érhetőek el!

Amennyiben tananyagaink elnyerték a tetszésedet, honlapunkon most 30% kedvezménnyel meg is rendelheted a számodra megfelelőt.

(X)

Ez is érdekelhet

képcím

Közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik

képcím

Igor Tudorral a kispadon térne magához a Lazio

képcím

Végre! Jordán Tamás elárulta, mikor választják meg a...